ARGETIM NE AJER

Zgjedhja numer nje per aventurieret e te gjitha moshave.  Latitude eshte me shume sesa thjesht nje park.  Ngjitje ne Shkemb, Sfidat, Topadjegesi, hapesirat e Basketball jane vetem disa nga aktivitetet te cilat do t’ju dhurojne argetim dhe adrenaline.

Kemi menduar dhe per te vegjelit tuaj.  Zone e Femijeve e dedikuar vetem per femijet deri 5 vjec, ku ata mund te eksplorojne te lire dhe te perjetojne magjine e Latitude.

Latitude do ju sfidoje trupin dhe mendjen dhe do t’ju sjelle nje qasje te re per aktivitetet fizike.

 

Bounce-Page9.jpg

KERCE, NGJITU, FLUTURO

Aktivitetet ajrore jane qendra e gjithckaje ne Latitude

 

Imagjino veten duke kercyer gjithmone e me lart ose duke shpejtuar per tu ngjitur vetem qe te perjetoni ndjesine e renies nga lartesia, kto jane aktivitetet qe do ju bejne te ndiheni sikur po fluturoni.

 

Perjeto adrenalinen sot!

FESTA E

 

DITELINDJES

KLIKO PER ME TEPER

AKTIVITETET

 

NE GRUP

KLIKO PER ME TEPER